PVC STOLARIJA LILI

PVC STOLARIJA LILI OSIM STOLARIJE NUDI MOGUĆNOST ZASTAKLJIVANJA TERASA, A U NAŠOJ PONUDI MOŽETE PRONAĆI I POTPROZORSKE DASKE, OKAPNICE, ROLO I PLISE KOMARNIKE I OSTALI PROPRATNI MATERIJAL.

ALU STOLARIJA SMEDEREVO

SAVRŠEN DIZAJN PO POVOLJNIM CENAMA

ALU STOLARIJA SMEDEREVO

SAVRŠEN DIZAJN PO POVOLJNIM CENAMA

VAŽNA INFORMACIJA!!! ZA SVE PORUDŽBINE DO KRAJA DANAŠNJEG DANA ODOBRAVAMO POPUST OD 7% DO 15%. ODABERITE NEKI OD NAŠIH PROIZVODA I KONTAKTIRAJTE NAS DO KRAJA RADNOG VREMENA.

ALU STOLARIJA

Lili stolarija obaveštava svoje cenjene klijente da smo od februara 2022. godine proširili poslovanje i na Smederevo. Ukoliko živite u Smederevu radujemo se što vam možemo pomoći da vaš stambeni ili poslovni prostor bude ugodno mesto za život i rad. Ugradnja stolarije, prodaja pvc prozora, prodaja pvc vrata po najpovoljnijim cenama. Ukoliko živite u Smederevu ili okolini Smedereva pozovite nas i informišite o uslovima prodaje i ugradnje pvc prozora.

Lili Stolarija ima dugu tradiciju i na hiljade ugradjenih prozora. Zadovoljni klijenti naša su najbolja preporuka. ALU Stolarija Smederevo po super povoljnim cenama.

ALU Stolarija Smederevo nudi najkraće rokove ugradnje prozora. Od dogovora do ugradnje za samo pet do sedam dana.

Osim alu stolarije, Lili stolarija vam nudi i pvc stolariju, sigurnosna vrata i druge proizvode. Pozovite nas za sve informacije svakog radnog dana od 9 do 17 ili suborom od 9 do 15.

ALU PROZORI

ALU PROZORI Najveća prednost aluminijumskih prozora je mogućnost kreiranja velikih površina bilo kog oblika. Veliki izbor boja, dimenzija, oblika, kao i lakoća i čvrstoća kontrukcije, čine ih pogodnim za sve prostore.

Ono po čemu se ALU prozori izdvajaju je znatno duži vek trajanja, nego što je slučaj kod PVC i drvene stolarije, kao i otpornost na sve vremenske uslove.

Jedina mana ALU prozora – loša termoizolacija, prevaziđena je upotrebom profila sa termoprekidom, pa ako se odlučite za ovu vrstu stolarije možete da očekujete i odlična termoizolaciona svojstva.

Hladni ALU profili, odnosno ALU profili bez termičkog prekida, kao niža i jeftinija klasa aluminijumske stolarije, koriste se za unutrašnje pregrađivanje, garaže, podrume i mesta gde nije potrebna izolacija.

Lili stolarija koristi alu profile renomiranih proizvođača – Alumil i Elvial, čime vam obezbeđujemo aluminijumsku stolariju evropskog kvaliteta, napravljenu po najvišim standardima.

ALU VRATA

ALU VRATA. Zbog svojih tehničkih i estetskih karakteristika, aluminijumska vrata predstavljaju dobar izbor bilo da se odlučite za ulazna, balkonska, sobna ili harmonika vrata. Mogućnost izrade u svim oblicima, dimenzijama i bojama, čini ih odgovarajućim rešenjem i kod novogradnje i kod renoviranja, bilo da se radi o domu ili poslovnom prostoru.

Ulazna vrata od aluminijuma se izrađuju od profila sa termoprekidom, što obezbeđuje odličnu zvučnu i termo izolaciju, kao i dobro dihtovanje vrata. Aluminijumska vrata pružaju dobru bezbednost i funkcionalnost i doprinose elegantnom izgledu vašeg doma.

Lili stolarija koristi alu profile renomiranih proizvođača – Alumil i Elvial, čime vam obezbeđujemo aluminijumsku stolariju evropskog kvaliteta, napravljenu po najvišim standardima.

DOSTUPNI BRENDOVI

KONTAKTIRAJTE NAS

COPYRIGHT 2020 Stolarija Lili | ALL RIGHTS RESERVED