PVC STOLARIJA LILI

PVC STOLARIJA LILI OSIM STOLARIJE NUDI MOGUĆNOST ZASTAKLJIVANJA TERASA, A U NAŠOJ PONUDI MOŽETE PRONAĆI I POTPROZORSKE DASKE, OKAPNICE, ROLO I PLISE KOMARNIKE I OSTALI PROPRATNI MATERIJAL.

USLUGE

SAVRŠEN DIZAJN PO POVOLJNIM CENAMA

USLUGE

SAVRŠEN DIZAJN PO POVOLJNIM CENAMA

DOSTUPNI BRENDOVI

USLUGE

ZASTAKLJIVANJE TERASA

ZASTAKLJIVANJE TERASA Iako svi tokom leta volimo da uživamo na terasi, njena iskorišćenost tokom zime je minimalna, ali i stanovi često nemaju dovoljno velike terase da bi se na njima boravilo. Zbog toga se mnogi odlučuju da zastakle terasu i time dobiju dodatni prostor koji se može iskoristiti na različite načine.

Osim što na ovaj način možete proširiti svoj dnevni boravak, zastakljivanjem terase dobijate bolju zvučnu i toplotnu izolaciju, kao i prostor koji može postati ostava ili deo za kućnog ljubimca.

U zavisnosti od tipa gradnje, nisu svi sistemi zastakljivanja pogodni za svaki prostor, ali će vas naši iskusni stručnjaci posavetovati za koji sistem je najbolje da se odlučite.

SERVIS I POPRAVKA

SERVIS I POPRAVKA Ukoliko je stolariji u vašem domu ili poslovnom prostoru potreban servis ili popravka, pozovite nas, a naši stručnjaci će učiniti sve da vaša stolarija savršeno funkcioniše.

Bilo da se radi o održavanju vrata i prozora, zameni stakla ili popravci mehanizama, brzo i efikasno ćemo rešiti problem. Stojimo vam na raspolaganju i za popravke roletni, komarnika i okapnica.

Slobodno nam se obratite za sva pitanja, informacije i stručne savete.

OBRADA ŠPALETNI

OBRADA ŠPALETNI Nakon ugradnje ili zamene stolarije, na ivicama zidova oko vrata i prozora ostaju manja ili veća oštećenja, kao i razlike u debljini novih i starih štokova, koje je potrebno sanirati.

Za popunjavanje rupa i neravnina koriste se stirodor, lepak i aluminijumske perforirane lajsne, koji skraćuju vreme sušenja, ubrzavaju period dalje obrade i povećavaju termoizolaciju. Na ovaj način postiže se i bolja čvrstina, izbegava pucanje po spojevima i postiže maksimalna zaštita ivica.

Za popunjavanje rupa i neravnina koriste se gipsane ploče, mineralna vuna i aluminijumske lajsne. Na ovaj način se skraćuje vreme obrade, nakon samo jednog dana, špaletne su spremne za gletovanje i krečenje. Mineralnom vunom se popunjavaju veća oštećenja, postiže bolja termoizolacija i sprečava nastanak kondenzacije i buđi. Aluminijumske lajsne daju savršeno ravne ivice.

DOSTUPNI BRENDOVI