PVC STOLARIJA LILI

PVC STOLARIJA LILI OSIM STOLARIJE NUDI MOGUĆNOST ZASTAKLJIVANJA TERASA, A U NAŠOJ PONUDI MOŽETE PRONAĆI I POTPROZORSKE DASKE, OKAPNICE, ROLO I PLISE KOMARNIKE I OSTALI PROPRATNI MATERIJAL.

GALERIJA

SAVRŠEN DIZAJN PO POVOLJNIM CENAMA

GALERIJA

SAVRŠEN DIZAJN PO POVOLJNIM CENAMA

DOSTUPNI BRENDOVI

GALERIJA

PVC STOLARIJA

PVC STOLARIJA spada u najčešći izbor naših sugrađana kada je reč o ugradnji prozora, vrata i stolarije uopšte, budući da predstavlja pouzdan materijal, koji pruža dobru toplotnu i zvučnu izolaciju. PVC profili su dugotrajni, ne zahtevaju posebno održavanje i s obzirom na navedeno predstavljaju ekonomičan izbor za sva domaćinstva. Salon PVC i ALU Stolarije Lili u svojoj ponudi ima profile renomiranih proizvodjača, odličnog kvaliteta po povoljnim cenama.

ALU STOLARIJA

ALU STOLARIJA izbor je s kojim nećete pogrešiti. Najčešće se koristi kod zastakljivanja velikih površina, zbog svoje lagane konstrukcije, ali i čvrstoće i stabilnosti. Za aluminijumsku stolariju karakterističan je duži vek trajanja, otpornost na sve vremenske uslove, odlična termo i zvučna izolacija, sigurnost u slučaju požara, lakoća održavanja. Pogodna je i za stare zgrade i za novogradnju, ne korodira i ne deformiše se. Može se izraditi u više boja i bilo kojoj dimenziji i obliku, a zbog svojih čistih, oštrih linija, uvek izgleda moderno i elegantno.

VRATA
ZASTAKLJIVANJE TERASA

ZASTAKLJIVANJE TERASA Iako svi tokom leta volimo da uživamo na terasi, njena iskorišćenost tokom zime je minimalna, ali i stanovi često nemaju dovoljno velike terase da bi se na njima boravilo. Zbog toga se mnogi odlučuju da zastakle terasu i time dobiju dodatni prostor koji se može iskoristiti na različite načine.

DOSTUPNI BRENDOVI